Pri Slovenski vremenski mreži - Slovenia Weather Network (SIWN) z veseljem sprejemamo nove člane, za oblikovanje celovitega pregleda trenutnih vremenskih podatkov v Sloveniji. Naš cilj je na enem mestu zbrati kar največ vremenskih podatkov z amaterskih vremenskih postaj v Sloveniji. V kolikor ste lastnik-ca amaterske vremenske postaje, lahko na enostaven način postanete naš član in delite vremenske podatke z vaše postaje v slovenski vremenski mreži.

Sistemske zahteve: Vremenska postaja, s povezavo na internet. V realnem času lahko prikažemo podatke uporabnikov, ki za zajem podatkov uporabljajo Cumulus, Weather Display, WeatherLink, Virtual Weather Station, WUHU, WsWin, wview, weeWX in Meteobridge. V kolikor uporabljate program, ki ga ni na seznamu, nas prosim kontaktirajte za več informacij. Za podrobnejša navodila, kako nastaviti posamezne programe, prosimo kliknite tukaj.

V kolikor se želite pridružiti, prosimo izpolnite spodnji obrazec. Za vsa dodatna vprašanja nas kontaktirajte prek kontaktnega obrazca.

Ime:

E-naslov:
Vpišite e-naslov še enkrat:
Mesto, Kraj:
Občina:
Zemljepisna širina:
Zemljepisna širina lokacije vaše vremenske postaje.
Predznak: + za S,- za J (npr: +46.361355).
Zemljepisna dolžina:
Zemljepisna dolžina lokacije vaše vremenske postaje.
Predznak: + za V,- za Z (npr: +13.028763).
Ime spletne strani:
URL spletne strani:
Tip vremenske postaje:
Vremenski software:
URL naslov Podatkov vremenske postaje:
URL naslov podatkovne datoteke
Celoten spletni naslov do realtime.txt, clientraw.txt, VWS_stickertags.htm, WL_stickertags.htm, WUHU_stickertags.txt, WV_stickertags.htx, MB_stickertags.txt, ali siwn.txt
Vaš najbližji METAR:
npr: LJLJ, LJMB, LIPQ...
Ali imate detektor udarov strel?
Ali imate vremensko kamero?
Ali boste na vašo vremensko stran, uvrstili povezavo do naše strani?
Ali boste na vašo vremensko stran, naložili kopijo MESOMAP karte?


Ob pridružitvi v vremensko mrežo, vam bomo poslali kratka navodila za namestitev MESOMAP karte.
Prostor za vaša vprašanja/mnenja:


Pridružujemo si pravico do odobritve ali zavrnitve zahtevkov. Najlepša hvala za vaš čas ob izpolnjevanju vpisnega obrazca.

Join script by Saratoga-Weather.org